Een loeplamp maakt lezen weer makkelijk

Wat is een loeplamp?

Een loeplamp is, zoals de naam al suggereert, een loep en een lamp ineen. Door de combinatie van vergroting en heldere verlichting, is een loeplamp uitstekend geschikt voor slechtzienden die graag willen lezen, foto’s bekijken, handwerken of puzzelen.

 

Teksten en foto’s vergroten met een loeplamp

Wanneer u behoefte heeft aan een kleine vergroting, kan een loeplamp u helpen om gemakkelijker te lezen en foto’s te bekijken. De vergroting van circa 2 maal zorgt ervoor dat teksten en foto’s net wat beter zichtbaar worden. Voor sommige loeplampen kunt u een extra lens opzetten voor extra vergroting tot 4,75 maal. Voor (beginnend) slechtzienden die weinig vergroting nodig hebben is een loeplamp een uitkomst.

 

Boeken lezen met een loeplamp

 

Loeplampen met heldere daglichtverlichting

Voor slechtzienden is het juiste licht erg belangrijk. Onze loeplampen geven geen normaal licht, maar speciale daglichtverlichting (wit licht). Daglichtverlichting bootst het werkelijke daglicht na. Dat betekent geen hoofdpijn of rode ogen na uren lezen en turen onder een normale lamp. De combinatie van daglichtverlichting en vergroting maakt onze loeplampen dus een ideale oplossing voor mensen die ondanks hun (beginnende) slechtziendheid willen blijven lezen en handwerken.

 

Loeplampen in allerlei vormen en maten

Er zijn allerlei soorten loeplampen beschikbaar. Sommige loeplampen kunt u (eventueel met behulp van een voet of standaard) als vloerlamp gebruiken. Deze zijn ideaal als u op de bank een boek wilt lezen of door een tijdschrift wilt bladeren. Anderen kunt u als tafellamp gebruiken en op een bureau, tafel of kastje zetten. Dit is een uitkomst als u wilt handwerken of studeren. Kortom: er is voor ieder wat wils.

 

Lekker lezen op de bank met een loeplamp

 

Waar kan ik een loeplamp kopen?

U kunt eenvoudig en snel een loeplamp kopen via onze webshop. Liever eerst in het echt zien? Dat kan ook. U kunt onze loeplampen op afspraak bekijken in onze demonstratieruimtes in Brugge of Tubeke. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 050/35.75.55 of een e-mail te sturen naar info@optelec.be.

 

Bekijk Optelec’s loeplampen
Bekijk Optelec’s complete assortiment van verlichting

 

 

Telefoon: 050/357555