Optelec introduceert een accessoire om de Compact 6 HD Speech elektronische loep in een voorleesapparaat te veranderen

Afbeelding van Optelec Compact 6 HD Speech DockMet de Compact 6 HD Speech Dock kunnen mensen met een visuele beperking de Compact 6 HD Speech transformeren in een compact, multifunctioneel voorleesapparaat om hele pagina’s mee te lezen.

Barendrecht, Nederland Clearwater, United States (31 januari 2019) – Optelec introduceert nóg een accessoire voor de Compact 6 HD Speech: De Compact 6 HD Speech Dock. Met deze multifunctionele accessoire kunnen gebruikers hun Compact 6 HD Speech transformeren in een makkelijk te gebruiken voorleesapparaat, waarmee hele pagina’s kunnen worden gescand en vervolgens worden voorgelezen door de geïntegreerde speaker.

De Compact 6 HD Speech Dock is de nieuwste toevoeging aan de Compact 6 HD productlijn. Eerder introduceerde Optelec al de elektronische loepen Compact 6 HD en Compact 6 HD Speech. In 2018 werd de Compact 6 HD Wear geïntroduceerd, een draagbare accessoire voor de Compact 6 HD en de Compact 6 HD Speech. Met de introductie van de Speech Dock maakt Optelec het gebruik van de Compact 6 HD Speech nog veelzijdiger.

De Compact 6 HD Speech Dock is ontworpen om het gebruik van de Compact 6 HD Speech comfortabeler te maken. Als gebruikers naar een volledige pagina willen luisteren, is de Speech Dock dé oplossing. Leg de Compact 6 HD Speech op de Speech Dock en plaats een document onder de camera. Vervolgens hoeft er alleen nog een snapshot gemaakt te worden, waarna de Compact 6 HD Speech de tekst zal voorlezen. Zo simpel kan het zijn.

De Speech Dock heeft een geïntegreerde speaker van hoge kwaliteit, zodat het geluid altijd helder en krachtig is, zelfs in rumoerige ruimtes. Wanneer de speaker uit staat, laadt de Speech Dock de Compact 6 HD Speech op, zodat u nooit zonder batterij zit.

Lees meer over de Compact 6 HD Speech Dock

31-01-2019

Telefoon: 050/357555

Door op verzend te klikken bevestigt u de Privacy policy te hebben gelezen en begrepen.