Optelec introduceert de Compact 10 HD en de Compact 10 HD Speech

Optelec Compact 10 HDMet het grote 10” ‘touch’ scherm, aanpasbare features en intuïtieve gebruik, beschikt de Compact 10 HD over alle voordelen van een beeldschermloep, maar in een veel kleiner, opvouwbaar en draagbaar ontwerp. Met de Compact 10 HD Speech kunnen gebruikers zelfs luisteren naar volledige pagina’s die worden voorgelezen!

Optelec introduceert niet één, maar twee nieuwe producten: de Compact 10 HD en de Compact 10 HD Speech. Ze zijn de ideale oplossing om kranten, brieven en tijdschriften mee te vergroten en te lezen. Maar dat is niet alles. Met de unieke uitvouwbare camera-arm is er een wereld van nieuwe mogelijkheden. Met de arm uitgeklapt kunnen gebruikers gemakkelijk foto’s en medicijnverpakkingen bekijken, met alle ruimte die daarvoor nodig is. Dankzij de arm kunnen gebruikers ook hun handtekening zetten en bijvoorbeeld kruiswoordpuzzels maken.

De Optelec Compact 10 HD Speech heeft extra Tekst-naar-Spraak mogelijkheden. Hiermee kunnen gebruikers een foto maken van een document en de Compact 10 HD Speech de tekst laten voorlezen – of het nu een klein stukje tekst is, of een volledige pagina uit een tijdschrift. Met de handige indicator op de voet van de Compact 10 HD Speech weet u precies hoe u het document moet positioneren. Het gebruik is simpel: leg het document op de juiste plaats, neem een foto, en relax terwijl de Compact 10 HD Speech de tekst aan u voorleest.

De Compact 10 HD en de Compact 10 HD Speech gaan meteen aan, net als uw smartphone. Dankzij deze korte opstarttijd hoeft u geen tijd te verspillen en kunt u meteen beginnen met lezen. De Compact 10 HD en de Compact 10 HD Speech hebben een groot, High Definition 10” ‘touch’ scherm. Hier past veel tekst op, zodat u een goed overzicht heeft. Met meer woorden op het scherm wordt het lezen makkelijker, en kunt u de tekst beter begrijpen – zelfs in hoge vergroting.

De Compact 10 HD en de Compact 10 HD Speech zijn de nieuwste toevoeging aan de Optelec Compact HD productlijn, bestaande uit verschillende mobiele beeldschermloepen.

Lees meer over de Compact 10 HD.

Lees meer over de Compact 10 HD Speech. 

02-12-2019

Telefoon: 050/357555

Door op verzend te klikken bevestigt u de Privacy policy te hebben gelezen en begrepen.