Optelec introduceert de Compact 6 HD Speech

Met de zakformaat Compact 6 HD Speech kunt u genieten van spraak onderweg: richt de camera, leg de tekst vast en laat deze voorlezen.

De Optelec Compact 6 HD SpeechOptelec introduceert vandaag de Compact 6 HD Speech, een zakformaat elektronische handloep met een 6-inch touchscreen die gedrukte tekst kan voorlezen. Deze elektronische handloep combineert de voordelen van vergroting en spraak in zakformaat die eenvoudig meegenomen kan worden en overal gebruikt kan worden. Gebruikers kunnen de vergrote tekst lezen in hoogcontrast kleuren en genieten van een optimaal overzicht op het grote 6 inch touchscreen, objecten en foto’s bekijken op kleine afstand en luisteren naar voorgelezen tekst.

“Onze klanten wilden een product die niet alleen vergroot maar ook nog teksten voorleest en die onderweg gebruikt kan worden. De Compact 6 HD Speech doet dat allemaal. Het is onze eerste zakformaat elektronische handloep met spraak die onderweg gebruikt kan worden. Het herkent en leest tekst in meer dan 25 talen en kan gebruikt worden om verpakkingen, tickets, brieven en nog veel meer te lezen en te vergroten,” zegt Ivar Illing, Optelec’s Vice President van Hardware Product Management. “De Compact 6 HD is een veelzijdig product wat ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van de gebruiker. De knoppen en functionaliteit van het touchscreen kunnen aangepast worden, zodat het voldoet aan de persoonlijke behoefte.”

De Compact 6 HD Speech is de meest recente toevoeging aan de Optelec Compact HD lijn van elektronische handloepen. Aanvullende informatie en technische specificaties zijn te vinden op de product pagina.

Laat de post voorlezen met de Compact 6 HD Speech   Gebruik de touchscreen knoppen op het scherm

Over Optelec

Optelec is een innovatief merk voor hardware producten voor visueel beperkten. Deze producten zijn ontworpen om mensen te helpen een zelfstandig en volledig leven te leiden: om hen in staat te stellen in contact te blijven met de mensen om hen heen, om hen in staat te stellen om met school of werk om te gaan en hen te helpen hun hobby’s uit te blijven oefenen. Sinds 2015 maakt Optelec deel uit van VFO™,
‘s werelds meest toonaangevende technologie leverancier voor visueel beperkten.

Telefoon: 050/357555

Door op verzend te klikken bevestigt u de Privacy policy te hebben gelezen en begrepen.