Met de Traveller HD komt u overal!

Met de Traveller HD komt u overal!

De Traveller HD is de ideale lichtgewicht leeshulp. Met deze leesloep kunt u comfortabel brieven, kranten, tijdschriften en meer lezen. En u kunt ‘m overal mee naartoe nemen! De Traveller HD weegt nog geen 2 kilo en kan eenvoudig worden ingeklapt en ingepakt, zodat u ‘m altijd met u mee kan brengen. Gebruik ‘m thuis, op werk, op school of… op vakantie!

Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat de Traveller HD op reis gaat. Zoals de naam al doet denken, heeft de Traveller HD al veel van de wereld gezien en helpt u graag om ook meer van de wereld te zien. Gebruik ‘m om uw reisgids te lezen, zodat u de beste plekken om te eten kunt vinden. Gebruik ‘m om de plattegrond van het Openbaar Vervoer te bekijken, zodat u weet hoe u bij het restaurant kunt komen. Gebruik ‘m om het menu te lezen, zodat u de lekkerste lokale delicatessen kunt proeven. En gebruik ‘m om nog even uw favoriete tijdschrift te lezen, zodat u heerlijk slaapt en optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Traveller in Laon Frankrijk    Traveller HD in Schotland

Wilt u een idee krijgen van waar u  met de Traveller HD naartoe kunt gaan? Bekijk dan de vakantie foto’s van de Traveller HD. En wie weet, misschien krijgt u wel inspiratie voor uw volgende vakantie.

09-11-2015

Telefoon: 050/357555

Door op verzend te klikken bevestigt u de Privacy policy te hebben gelezen en begrepen.