Optelec België bestaat 15 jaar!

Optelec bestaat 15 jaar! 

Al 15 jaar geleden zijn we in België begonnen met het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking door simpele en effectieve oplossingen aan te reiken. Internationaal gezien bestaat Optelec zelfs al 40 jaar! Wij zijn trots dat we deze mijlpaal hebben bereikt en kijken ernaar uit om in de toekomst meer mensen te helpen met onze producten.

 

Fotos van de vroegere dagen van OptelecHet begon met een vindingrijke opticien...

In 1975 kreeg de Nederlandse opticien meneer Tieman een klant op bezoek die niet langer met zijn bril kon zien. Meneer Tieman wilde deze klant graag helpen en heeft zo zijn eerste beeldschermloep ontwikkeld in zijn eigen optiekzaak. Hij had geen idee dat dit project eens een krachtig bedrijf zou worden met kantoren in de hele wereld en een productlijn met vergroting, braille en spraak producten.
Lees meer over wat er in de afgelopen 40 jaar is gebeurd

 

Tijd voor een feestje!

Optelec verjaardagstaart

Deze verjaardag zou  niet mogelijk zijn zonder onze klanten, zakenpartners, medewerkers en alle mensen die ons kennen en vertrouwen. Dit vieren wij een gans jaar lang met speciale promoties en acties, waarbij u natuurlijk van harte welkom bent.

  • Feestelijke opendeurdagen: Begin februari vonden de opendeurdagen plaats, met speciale acties, product vertoningen en lekkere versnaperingen.
  • Infodag: Vrijdag 27 februari 2015 van 10u tot 16u30, Hotel Ibis Brussel 
  • ZieZo Vlaanderen: Do-Vr-Za, 26-27-28 maart 2015, van 10.00 tot 17.00 u., Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Wat kunt u de komende jaren van ons verwachten?

In de toekomst zullen wij meer revolutionaire producten introduceren. We zullen steeds weer inspelen op nieuwe ontwikkelingen en simpele oplossingen aan blijven reiken aan blinden en slechtzienden. Samen zorgen wij ervoor dat u van het leven kunt genieten.

19-02-2015

Telefoon: 050/357555