Comfortabel lezen

 

In tegenstelling tot andere tafelmodel beeldschermloepen, heeft de ClearView C geen steun aan de achterkant. In plaats daarvan zit de steun aan de zijkant in de vorm van een C. Doordat er geen steun aan de achterkant zit, is er veel meer werkruimte en bewegingsvrijheid voor de verschuifbare leestafel. 

Boven de verschuifbare leestafel is er genoeg ruimte. Het is niet meer nodig om pagina's te vouwen, men kan gewoon probleemloos bladeren door boeken, kranten en tijdschriften.
Bekijk video

Er is genoeg ruimte voor het uitoefenen van hobby's en handwerken. Toch nog meer ruimte nodig? Trek dan de C-vormige arm aan de linkerkant van de leestafel uit, of kies voor de grotere Comfort leestafel.
Bekijk video

Om de bovenkant van de tekst te bekijken, is het niet meer nodig om de leestafel naar zich toe te trekken. Door de camerapositie is de bovenkant van de tekst direct in beeld. De leestafel duwt men eenvoudig naar voren om verder te lezen. 
Bekijk video

De knoppen van het bedieningspaneel hoeven niet afgedekt te zijn bij het lezen van een groot document. Als men een groot document wilt lezen, haal dan eenvoudig het bedieningspaneel uit de leestafel.  Plaats het bijvoorbeeld op het document of hou het vast in de handen. De ClearView C blijft volledig bedienbaar voor bijvoorbeeld vergroting en contrast.. 
Bekijk video

Telefoon: 050/357555